tiistai 17. marraskuuta 2015

Esittely




Esittely / Aloitus 



Hmm… mistä aloittaa?
Tässä blogissa kerron elämästäni koirien, valokuvauksen, taiteen ja hevosten keskellä. Päätähtenä esiintyvät varmasti koirani Jekku ja Manta, he ovat myös isoin inspiraationi valokuvauksessani.
Valokuvaan, myös toisten koiria ja hevosia aionkin kertoa blogissani eläinvalokuvauksen haasteista, iloista ja kuvanmuokkauksesta.  Ei tule varmaan yllätyksenä, että piirustuksieni aiheena ovat useimmiten eläimet. Piirrän realismi taidetta, joko lyijy-/värikynätöitä tai digital-painting maalauksia.

Blogissa tulee myös vierailemaan hyvän ystäväni 3-vuotias suomenhevonen ”Simo”







Minä


Olen 1992-vuonna syntynyt nainen Lempäälästä,
 aloituksessa kerroinkin harrastuksistani Oikealta ammatiltani olen vuonna 2011 valmistunut hevosenhoitaja (kasvattajalinjalta), mutta työskentelen tällä hetkellä GoGo Expressillä. Olen seurustellut kohta liki 7 vuotta ja olemme kihloissa olleet jo useamman vuoden,
asumme omistus rivitaloasunnossa Lempäälässä kahden koiran kanssa. 









" Jekku "

Hot Guy Big Jack
syntynyt: 27.3.2013
Isä: Zeststafs I'm A Charmer / Emä: Hot Guy Angry Angela
Amerikanstafforshirenterrieri "Amstaffi"
51cm/ 29kg



Lyhyt esittely Jekusta:
Hän on minun ensimmäinen OMA koirani ja ensimmäinen pentuni. Jekku on ainakin omasta mielestäni melkein täydellinen koira: D. ”J” on ollut pennusta asti melko helppo ja kiltti amstaffiksi, jos amstaffia voi ikinä helpoksi luonnehtia: P. Poika on hyvin elämäniloinen, energinen ja ystävällinen koira, haluaakin olla aina kaikessa mukana. Jekku RAKASTAA vapaana juoksemista ja eritoten uimista. Ihmisiä Jekku rakastaa välillä liikaakin, sitä joudummekin harjoittelemaan. Lapsista ”J” tykkää ja osaakin olla hyvin lapsien kanssa. Toisista koirista Jekku tykkää ja hänellä onkin ollut useita koirakavereita, ainoa on että leikkaamattomat dominoivat urokset eivät välttämättä sovi Jekun kaveriksi. Poika on ystävällinen muita eläimiä kohtaan, mutta hevoset vähän pelottaa. Jekku ei ole rohkein rotunsa edustaja. 






"Manta"

Hot Guy All Yours
12.07.2009
Amerikanstafforshirenterrieri "Amstaffi"
i: HOT GUY BLACKENEDWATERS
e: HOT GUY DADDY'S GIRL
45cm/ 25kg



Lyhyt esittely Mantasta:

Manta tuli meille kun se oli n. 2-vuotias. Tytöllä ei ollut ollut kovin ruusuinen elämä aikaisemmin, jonka takia sillä oli vakavia käytöshäiriöitä (kuten vakava eroahdistus, remmirähinä ja allensa pissaaminen). Mantan kuntoutumiseen on mennyt aikaa ja paljon kyyneliä, mutta tyttö on pohjimmiltaan aina ollut todella sympaattinen ja rakastava koira. Sillä oli alussa vaikeuksia rauhoittumisen / palautumisen kanssa, nykyään palautuu hetkessä ja onkin paljon rauhallisempi kun alussa. Manta on tullut pitkän matkan siitä mitä se oli ja onkin elämäänsä tyytyväinen sohvaperuna. Manta nauttii löhöilystä, peitonalla makailusta, saunomisesta ja välillä innostuu myös leikkimään. Lempi paikka on ehdottomasti meidän mökki, missä viettävätkin suurimman osan kesästä.








Valokuvaus 



Kamera Canon 7D
Sigman 70-200mm f2.8 , Canon 50mm f1,4
Esittelyssä kerroinkin valokuvaan eläimiä, erityisesti koiria ja hevosia.





Piirtäminen/ Taide


Piirrän realismi taidetta, joko lyijy-/värikynätöitä tai digitaali-painting maalauksia, aiheena useimmiten ovat eläimet. 

Mitä on digitaali-maalaus? 
Siinä piirrän piirustus-ohjelman, piirtopöydän ja kynän avulla suoraa tietokoneen ruudulla. Käytän Photoshop cs6 tai cs5 tai cimp ohjelmaa piirtäessäni. Piirustus-ohjelmilla pystyy valitsemaan värit, kynän paksuuden ja läpinäkyvyyden ja muut ominaisuudet itse. Pystyt luomaan useita layereita ja tasoja jonka avulla on helppo tehdä muutoksia jälkikäteenkin, esim. piirrän ääriviivat, pohjavärin, yksityiskohdan ja taustan aina eri tasolle.






" Simo "


om. Aino Fabrin 
Hessin Simkent 
s.25.5.2012 
i. Vahto 
e. T.M. Titanikki

Lyhyt esittely Simosta:

Simo on 3-vuotias suomenhevonen, joka kääntyy vuodenvaihteessa siis 4-vuotiaaksi. Simo tuli Ainolle tammikuussa 2014, siitä asti olen ollut Simon elämässä mukana. Ollut mukana kun ensimmäisiä kertoja ajettiin, ekoja kertoja selkään nousussa ja muissa hetkissä. Nyt Simolle opetamme ratsun alkeita, Päivi auttaa meitä siinä. Päivin valmentaja Laura Porthán sanoikin, että Simo osaa kaiken mitä 3-vuotiaan pitääkin osata. Simo on luonteeltaan jalat maassa oleva kiltti suomenhevosruuna.













Pyydän anteeksi nykyisiä ja tulevia kirjoitusvirheitä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti